Cum a scăpat Oana Radu de 50 de kilograme: „Un stil de viață sănătos”

 

Oana Radu a slăbit 50 de kilograme, iar transformarea ei este spectaculoasă. Artista a reușit să aibă silueta pe care și-a dorit-o, iar soțul ei a motivat-o foarte mult. Oana Radu a spus cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Ani buni, Oana Radu a dus o luptă grea cu kilogramele, însă acum a reușit să ajungă la silueta la care a visat dintotdeauna. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit că se simte foarte bine în pielea ei, iar drumul până aici a fost lung și dureros, însă totul a meritat. A slăbit, s-a îngrășat din nou, iar acum a ajuns la forma pe care ea o consideră ideală. 

Oana Radu a dat jos peste 50 de kilograme și spune cum a reușit să slăbească. „Nu există un secret, o rețetă. Nu există decât munca noastră. M-am luptat toată viața cu kilogramele și pot să spun că acum sunt într-o formă care îmi place. Mă simt bine în pielea mea. Eu niciodată nu am postat poze cu mine fără colanți modelatori, ciorapi modelatori. (….) Nici eu nu am avut voință. Am slăbit alături de Cătălin folosind dietele noastre”, a declarat Oana Radu la Observator. Vedeta a mărturisit că a mai folosit o cremă cu ajutorul căreia a reușit să scape de celulită.  
 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest