Cum a slăbit Adda zeci de kilograme, fără să facă sport nici măcar o zi: „Am mâncat de toate"

 
+3 click pentru
galerie

Adda se numără printre artistele care imediat ce au devenit mămici, şi-au dorit să revină la kilogramele înainte de sarcină. Zis şi făcut! Cântăreaţa a reuşit să slăbească 24 de kilograme, dar nu vrea să se oprească aici!

Atunci când îşi propune ceva, reuşeşte! Spiritul competitiv de care a dat dovadă pe Drumul Comorilor din Asia Express, nu îl are doar în cadrul competiţiei, ci şi în viaţa personală. Astfel că, Adda şi-a propus să devină cea mai bună versiune a sa, motiv pentru care a muncit ca să arate cât mai bine pentru admiratorii săi.

„24 de kilograme am dat jos, dar încă nu sunt pregătită pentru sezonul estival. Bine mie nici nu-mi place să-mi expun corpul, să mă vadă toată lumea. Nu pentru că aș avea defecte sau chestii care să mă deranjeze, dar nu-mi place mie”, a declarat Adda, conform libertatea.ro.

Cum a reuşit sa topească 24 de kilograme

În cadrul unui interviu pentru libertatea.ro, Adda a dezvăluit că secretul constă într-un regim alimentar strict, în care nu s-a atins de dulciuri şi de alimentele sărate. Mai mult decât atât, artista a mărturisit că nu a făcut nicio zi de sport, pentru că a aşptet să se refecă organismul după naştere.

„Eu am slăbit până acum ducând un stil de viață sănătos. Am mâncat de toate în afară de dulciuri și sare pentru că rețin apă. Acum sunt la un fel de dietă mai drastică să zic așa. Mult spus drastică pentru că mâncarea este foarte bună, adică sunt zile în care mănânc creveți cu dovlecei. Și am mai început să fac sport. Am așteptat 7 luni să mi se refacă țesuturile și să pot să mă apuc de sport. Nu am fost nebună să mă apuc după două luni după ce am născut', a mai spus Adda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest