Cum a slăbit What’s Up 26 de kilograme: „Nu am voie să fac sport din cauza herniei de disc”

 

What’s Up arată mai bine ca niciodată! Artistul a slăbit spectaculos în doar câteva luni, iar în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, a dezvăluit în ce anume a constat secretul transformării sale.

What’s Up ne-a mărturisit că de la 104 kilograme a reușit să ajungă la 78 de kilograme, în doar câteva luni. Pentru că a suferit recent o operație din cauza unei hernii de disc, cântărețul nu are voie să facă sport, astfel că a decis să își schimbe total stilul de viața în ceea ce privește alimentația.

„Sport nu am voie să fac, din cauza herniei de disc. Așa că am dres-o din mâncare.”, ne-a spus artistul.

Și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de logodnic atipic

Începutul relației lui What’s Up cu Alice Badea nu a fost deloc unul frumos, date fiind problemele cu legea pe care le-a avut, după ce iubita sa a apelat la ajutorul autorităților din cauza agresivității lui. Chiar și așa, se pare că cei doi au reușit să treacă peste orice obstacol și mai mult de atât, s-au și logodit.

Recent, artistul a mărturisit că dacă prima cerere în căsătorie a fost făcută „ca la carte”, de data aceasta, atât el, cât și iubita lui au decis să marcheze momentul logodnei într-o manieră... diferită. Astfel că cei doi fluturi pe care și i-au tatuat pe degete reprezintă inelele de logodnă, care îi unesc mai mult decât orice altă bijuterie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest