Cum alegi costumul de baie

 

În sfârșit, a venit vara! A venit timpul să îți recompensezi lunile de muncă asiduă și sală cu o vacanță relaxantă pe plajă sau o zi la piscină. Simți deja chemarea apei și nu te gândești decât la orele petrecute la soare, sorbind dintr-o băutură rece. Dar știm deja la ce te gândești. Nimic nu e mai potrivit decât un costum de baie pentru a-ți expune toate defectele pe care pe timp de iarnă ai tot încercat să le ascunzi. Nimic mai greșit! Dacă știi cum să-l alegi, costumul de baie îți va pune în valoare formele corpului și te va transforma într-o adevărată vedetă a plajei. În plus, un costum de baie bine ales va arăta superb sub niște modele deosebite la rochii de vară.

Triunghiul întors

Femeile care se încadrează în această formă au bustul sau umerii mai lați decât șoldurile. În acest caz, strategia perfectă e să atragi atenția de la partea de sus cu un costum de baie format din două piese. Noi îți recomandăm o bustieră simplă și o pereche de boxeri sau bikini cu un imprimeu îndrăzneț și aplicații. Ai grijă în schimb să eviți o pereche de bikini de tip bandă.

Dreptunghiul

Aceste femei se bucură de o siluetă atletică, dreaptă de sus până jos. Noi îți recomandăm să definești talia cu ajutorul accesoriilor și aplicațiilor care adaugă volum și accentuează curbele. Alege un costum de baie cu talie joasă și accesorii precum curele sau volănașe. Alege imprimeurile îndrăznețe și evită costumele de baie într-o singură culoare. Din nou, evită un bikini de tip bandă pentru că te va face să arăți plată.

Triunghiul

Această siluetă se laudă cu umeri mai înguști decât șoldurile și este cel mai comun tip de siluetă la femei. Vei vrea să alegi un costum de baie care va accentua zona bustului și va atrage atenția de la zona șoldurilor. Alege un costum de baie din două piese, cu bikinii dintr-o singură culoare neutră și un top într-o nuanță veselă, cu imprimeu sau cu accesorii care vor atrage atenția în zona respectivă. Evită în schimb boxerii băiețești și imprimeurile încărcate în zona de jos.

Cercul

Silueta cerc (sau măr) se caracterizează printr-o talie mai lată decât șoldurile și umerii. În acest caz, cea mai bună strategie este să creezi iluzia unei talii mai bine definite. Alege un costum de baie care îți subțiază șoldurile și îți accentuează frumos talia. Noi îți sugerăm să mergi pe un costum format din boxeri cu talie înaltă și un top într-o culoare simplă. Nici un costum întreg nu va arăta rău însă ai grijă la bretele. Cele foarte subțiri vor oferi impresia de și mai mult volum în partea de sus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate