Cum alegi imaginile perfecte pentru o fotocarte de neuitat

 

Dacă simți că vrei să oferi un cadou persoanei dragi de lângă tine și nu te-ai decis ce să alegi, te poți orienta către fotocărți. Acesta sunt obiecte personalizate cu valoare sentimentală ridicata. În paginile acestora poți așeza fotografiile semnificative pentru relația pe care o aveți.

Pentru a înțelege mai bine ce este o fotocarte și cum trebuie creată, este important să vezi care este diferența între aceasta și un album foto obișnuit. În primul rând trebuie sa știi că albumele gen fotocarte au aspect de revistă, deci imaginile ce intră în componența lor sunt tipărite prin metode digitale de ultimă generație. Față de albumele clasice vin cu un număr mai mare de pagini. O fotocarte de neuitat poate conține până la 120 de pagini.

Un alt detaliu care se diferențiază la aceste fotocarți ține de textura paginilor, sunt realizate pe hârtie cretată de bună calitate, cu grosime de 200g. Se simt plăcut la atingere și își mențin aspectul inedit pentru mult timp.

Față de albumele tradiționale care permit aranjarea fotografiilor într-o anumită ordine, cele de tip fotocărți pot fi personalizate prin mesaje speciale și prin adăugarea unor elemente grafice care trezesc sentimente intense. În plus, în interiorul paginilor pot fi realizate colaje impresionante cu imagini din vacanțele petrecute alături de persoana dragă.

Acum că ai aflat câteva aspecte interesante despre albumele fotocarte, iată și câteva sugestii despre modul în care poți organiza un cadou de neuitat cu imagini speciale.

Alege și sortează cu atenție imaginile

Organizează fotografiile cronologic, astfel realizezi o poveste cu logică. Această sortare vă permite să rememorați momentele importante, dar și să observați cum ați evoluat ca persoane și cum a evoluat relația pe care o aveți.  Fă o listă cu momentele emblematice și grupează imaginile pe teme, astfel vei avea siguranța că ai surprins toate clipele importante.

Cauta poveștile din spatele portretelor

Albumele fotocarte nu sunt doar înșiruiri de fețe surprinse de  aparatul de fotografiat, sunt povești de viață create de persoanele care participa la evenimente. Pentru a surprinde intensitatea momentelor trăite este important să alegi și acele fotografii care prezintă decorul, care te poartă în trecut.

O vacanță petrecută la mare trebuie prezentată și prin intermediul peisajelor surprinse, nu doar prin chipuri zâmbitoare, deci imaginile cu marea limpede, pescărușii care străbat orizontul și bar beach-ul în care ați savurat cocktailuri delicioase nu trebuie să lipsească, deoarece sunt reprezentative. Pentru a completa povestea de vacanță este important să integrezi și impresiile, și trăirile pe care le-ați experimentat.

Găsește imaginile care vă avantajează

Este un fapt confirmat, nimănui nu îi place să aibă în album imaginile mai puțin reușite din punct de vedere estetic. Deci alege din multitudinea de fotografii pe cele care vă avantajează, pe cele ce vă înfățișează cu zâmbete largi pe buze, dar și cele care vă surprind în momente duioase.

Dacă imaginile pe care dorești să le introduci în albume fotocarte nu sunt echilibrate, nu te descuraja pentru ca pot fi editate și astfel se realizează cadre inedite.

Adaugă și imagini blurate pentru un fotocard de neuitat

Imaginile blurate sunt de obicei presărate cu umbre și lumini interesante, însă au în fundal și povești minunate și merită sa fie adăugate în aceasta carte a amintirilor de suflet.

Nu te feri de fotografiile detaliate

Detaliile sunt cheia unor imagini calitative. Surprinderea cadrului perfect și a detaliilor aparent minore pot crea amintiri de neuitat! Părul ciufulit al persoanei dragi, mâinile catifelate ce ating cu delicatețe un obiect important, sunt detalii ce dezvăluie mai mult decât  imaginile în sine, deci nu trebuie puse deoparte. Introducerea acestora în albumul fotocarte  reprezintă și un mod de a transmite intensitatea sentimentelor pe care le ai pentru persoana alăturată.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest