Cum arată acum Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin

 
+5 click pentru
galerie

Tuncay Ozturk și Andreea Marin au fost căsătoriți timp de doi ani și nouă luni și, chiar dacă mariajul lor părea unul extrem de solid, lucrurile nu au stat deloc așa în realitate. Despărțirea lor a fost cauzată de infidelitatea bărbatului, iar după ce „Zâna” a aflat că partenerul de viață o înșela cu asistenta, a decis să semnze actele de divorț pentru a treia oară în viața ei amoroasă.

Se pare că medicul turc a avut o aventură cu asistenta sa de la clinică. La scurt timp după ce a divorțat de Andreea Marin, Tuncay Ozturk s-a mutat cu amanta. Dar nici relația pasageră nu a funcționat, dat fiind că s-au despărțit la puțin timp după conviețuirea împreună.

Iar dacă a văzut că pe partea amoroasă nu îi merge prea bine, Tuncay Ozturk a decis să pună pauză tuturor relațiilor și să se focuseze pe cea mai mare pasiune: călătoritul. Asta până când a rămas fără bani. Toată lumea a sesizat că de când nu a mai avut o relație cu „Zâna”, bărbatul s-a mutat din zonele de lux ale Bucureștiului și nici coșurile de cumpărături nu mai erau atât de pline...

Dar chiar și așa, Tuncay Ozturk a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV, cu ceva timp în urmă, că pentru el luxul este întruchipat de timpul liber petrecut alături de oamenii pe care îi iubești și îi apreciezi. Mai mult decât atât, medicul turc a ținut să infirme toate zvonurile apărute în presă, precum că e falit, dat fiind că nu are niciun credit și toți banii pe care îi are, îi investește în clinică.

Și dacă tot o duce atât de bine, haideți să vedem câteva poze cu el, după despărțirea de Andreea Marin - GALERIE FOTO!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest