Cum arată Cristina Becali, fiica cea mică a latifundiarului din Pipera. Avem imagini exclusive/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Gigi Becali are un boboc de fată! Fată pe care a cam ținut-o ascunsă, dar noi am găsit-o și ne-a cam lăsat fără răsuflare. Păi cum nea Gigi, să ascunzi așa frumusețe?

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Cristina Becali în timp ce mergea la cumpărături. Fiica latifundiarului din Pipera era îmbrăcată lejer, cu o pereche de colanţi ce îi puneau foaaarte bine formele în evidenţă, o bluziţă mulată şi ... a accesorizat totul cu o pereche de ochelari ce costa peste 500 de euro.

Însă nouă un alt lucru ne-a atras atenția. Se pare că fiica lui Gigi Becali nu se teme de virus! A mers în supermarket fără mască, dar și fără mănuși. Ooof! Păi așa se face Cristina?

Bine, ce e drept, nu a zăbovit foarte mult în magazin pentru că probabil nu a găsit ce voia, însă imediat cum a ieșit și a urcat în bolidul de 100.000 de mii de euro, fiica lui Gigi Becali s-a dezinfectat pe mâini și s-a îndreptat spre casă, potrivit Spynews.ro

Cristina Becali, majorat fără tatăl ei

În urmă cu un an, Gigi Becali dezvăluia că nu a vrut să meargă la petrecerea de majorat a Cristinei, dar chiar și așa, latifundiarul din Pipera nu i-a interzis nimic și i-a dat o sumă frumoasă de bani pentru a se distra asa cum și-a dorit.

„Fata mea (n.r. – Cristina) a făcut 18 ani. Și mi-a cerut să meargă undeva să se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus soția și fetele mele. Le-am zis «Distrați-vă și cheltuiți cât vreți». Pe mine mă interesează doar Biserica. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”, spunea Gigi Becali pentru RTV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest