Cum arată mașina pe care Dorian Popa i-a făcut-o cadou mamei lui/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce și-a făcut cadou un bolid de lux, Dorian Popa nu avea cum să le neglijeze pe cele mai importante femei din viața lui. Astfel că după ce i-a cumpărat iubitei sale, Babs, un autoturism de zeci de mii de euro, artistul a decis că trebuie să îi cumpere și mamei sale o mașină după care tânjea de ceva vreme.

Este cunoscut faptul că Dorian Popa ar face orice pentru femeia care i-a dat viață, astfel că a decis să o surprindă pe „Mamișor” cu un cadou la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Artistul i-a cumpărat mamei sale o mașină roșie superbă, iar reacția ei a fost de-a dreptul incredibilă.

În cadrul vlog-ului său, Dorian Popa a filmat pas cu pas cum a decurs achiziția mașinii pentru mama lui. Deși a întâmpinat mici obstacole, artistul a reușit în cele din urmă să intre în posesia autoturismului după care „Mamișor” tânjea de ceva vreme și i-a dat-o în dar.

Așa cum era de așteptat, mama artistului a fost extrem de impresionată de gestul fiului său și a rămas cu gura căscată în momentul în care a văzut cum arată mașina pe care o va conduce pe străzile din Capitală de acum încolo. Însă mai bine nu vă mai spunem nimic și vă lăsăm pe voi să vedeți în clipul de mai jos cum arată în detaliu autoturismul, dar și cum a reactionat „Mamișor” la primirea cadoului!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest