Cum arată părul Biancăi Drăgușanu, după ce a renunțat la extensii: „Zici că sunt un bichon maltez sub acoperire”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru intervențiile estetice pe care le are la activ pentru a se apropia cât mai mult de conceptul de femeie perfectă. Pe lângă operații, blondina a apelat și la trick-uri în materie de hairstyling, însă de data aceasta a decis să dezvăluie cum arată, de fapt, părul ei, atunci când renunță la extensiile blonde și la peruci.

Bianca Drăgușanu are mare grijă de modul în care arată, fiind motivul principal al numeroaselor intervenții estetice. În tabloul „perfecțiunii” este inclus și părul ei, pe care îl stilizează zi de zi și nu de puțin ori apelează și la extensii sau la peruci.

Cum arată părul Biancăi Drăgușanu, de fapt

Părul Biancăi Drăgușanu nu arată deloc așa cum îl expune în imaginile de pe instagram. Podoaba capilară a blondinei are o textură total diferită față de cea pe care o afișează pe internet, iar clipul de mai jos stă drept mărturie.

„El în stadiul lui, în care nu-i fac nimic, arată așa. Este un păr mult prea creț pentru a-l suporta. Și am fost întrebată mai devreme de iubitul meu cu cine vorbesc. Și i-am spus că vorbesc cu părul meu. Părul meu frumos, știi că eu te iubesc și te ador. Mă simt foarte bine așa creață, cu tine parcă sunt un fel de bichon maltez sub acoperire”, a spus Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest