Cum arată rusoaica pentru care ar fi părăsit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

 
+6 click pentru
galerie

După ce Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu şi-au spus adio definitiv, cu acte-n regulă, pe 10 martie, afaceristul a fost „cuplat” de presă cu o misterioasă domnişoară! Dar nu cu orice domniţă! Ci cu o rusoaică focoasă, cu forme de zeiţă şi cu o faţă angelică!

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe actele de divorţ că a început să se vehiculeze cum că realul motiv al despărţirii dintre Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu ar fi fost Daria Radionova, o rusoaică super sexy! Şi nu e de mirare că toată lumea a dat crezare zvonurilor din presă, pentru că la cum arată domnişoara, ce reprezentant al sexului puternic nu ar cădea pradă tentaţiei?

Daria Radionovam, în vârstă de 24 de ani, provine dintr-o familie extrem de bogată şi a ajuns în atenţia presei internaţionale, după ce şi-a încrustat automobilul de lux, cu mii de pietre preţioase, cât şi datorită frumuseţii ieşite din comun.

Cu sute de mii de urmăritori în mediul online, „rusoaica lui Bodi” este extrem de populară pe reţelele sociale! Aşa că ori de câte ori are ocazia, Daria Radionovam postează fotografii care mai de care mai incitante, dar şi imagini în care le arată admiratorilor săi cu ce îşi ocupă timpul. Pasionată de călătorii, şatena nu ratează ocazia să se pozeze, în ipostaze extrem de sexy şi senzuale, ori câte ori ajunge într-un loc nou! 

Dar gata cu vorbăraia! Mai bine vă lăsăm pe voi să o admiraţi, aşa că daţi click pe GALERIA FOTO!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest