Cum arată soția internaționalului Răzvan Raţ. Imagini rare cu cel mai discret cuplu din fotbal/ VIDEO

 

Toată lumea îl știe pe Răzvan Raț, însă nu mulți o cunosc și pe superba lui soție. Ei bine, iată că acum am avut ocazia să îi surprindem pe amândoi la o sesiune de cumpărături.

Cu toate că ne aflam în plină pandemie, se pare că familia Raț nu prea se teme de acest lucru. Îmbrăcați lejer, în ținute sport, cei doi au ieșit la o sesiune de aprovizionare, dar nu s-au deplasat cu bolidul de lux pe care îl dețin, ci pe jos. Căci, doar știți vorba aceea: „mersul pe jos face piciorul frumos”.

Însă ce am remarcat noi a fost că deși situația actuală în care se află întreaga țară cere multe măsuri de protecție, fostul internațional și partenera sa de viață nu s-au protejat deloc. Nu au avut nici mască de protecție și nici mănuși. Ba chiar mai mult, în drumul lor spre casă au trecut extrem de aproape pe lângă un grup de oameni ce se aflau pe stradă.

Ei, și după ce au mers destul de mult pe jos, cu brațele pline de cumpărături, Răzvan Raț și partenera sa de viață au intrat rapid în locuință, că poate, poate, nu sesizează nimeni că nu au respectat nicio măsură de protecție impusă de autorități pentru a combate răspândirea cu noul coronavirus.

Ce putem spune decât că în ciuda faptului că Răzvan Raț și soția sa formează un cuplu, realmente frumos, tot trebuie să le dăm cartonaș roșu pentru gestul necugetat de a merge la cumpărături, fără pic de protecție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest