Cum au arătat ultimele 24 de ore din viața Mădălinei Manole. Nimic nu indica ce avea să urmeze!

 

Moartea Mădălinei Manole a lăsat în urmă foarte multe întrebări fără răspunsuri, iar ultima ei zi de viață, i-a indus în eroare și mai mult pe cei care au iubit-o necondiționat. „Fata cu părul de foc” nu a dat nimic de bănuit! 

Filmul ultimei zile de viață

Artista a fost la repetiții, la studioul de pe Calea Victoriei, unde a cântat, alături de colegii de formație până la ora 22:00, pregătindu-se pentru spectacolul pe care trebuia să îl susțină, duminică, pe 18 iulie, la Braila. După ce a terminat, Mădălina și-a luat la revedere, așa cum o făcea de obicei și și-a continuat drumul alături de partenerul de viață, Petru.

Cei doi au făcut câteva cumpărături la un supermarket din Băneasa, după care au ajuns acasă, la vila din Otopeni. Iar pentru că era ziua ei de naștere, Mădălina Manole și soțul ei au ciocnit un pahar de șampanie, după care s-au așezat în pat, unde partenerul său a adormit în jurul orei 01:00.

La ora 02:31, Mădălina Manole făcea primii pași pentru a-și luat viața. A scris un mesaj de adio pe telefonul mobil, după care îmbrăcată într-un trening, artista a covorât scările și a înghițit paharul de otravă. „Cocktail-ul” și-a făcut efectul înainte să apuce să expedieze mesajul de adio și și-a găsit sfârșitul la parter, lângă baie.

La un moment dat, Petru s-a trezit și pentru că a văzut că partenera lui nu era în pat, a început să o strige. Ceasul era 05:30, când a coborât scările să o caute și când a găsit-o pe Mădălina Manole fără suflare. La un sfert de oră distanță a ajuns și echipajul de salvare care a constat decesul artistei.

La momentul acela, un fost șef al Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei dezvăluia despre moartea Mădălinei Manole că: „a făcut gesturile, a făcut manevrele care au dus la decesul ei în mod automat. Erau in mintea ei, erau segmentate acolo şi nimic nu putea s-o întoarcă din direcţia respectivă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest