Cum au petrecut Angela Martini şi Dragoş Săvulescu, de Ziua Îndrăgostiţilor, după anul tulbure pe care l-au avut

 

Iubirea lor a depăşit orice problemă! Angela Martini a postat primele imagini cu soţul ei, Dagoş Săvulescu, la aproape un an după ce a fost dat în urmărire internaţională. Fostul acţionar de la Dinamo a fost eliberat de către poliţia din Napoli, iar soţia sa se bucură de prezenţa lui. Mai ales de Valentine’s Day, frumoasa Angela s-a pregătit aşa cum se cuvine pentru a-şi impresiona partenerul de viaţă.

Ne-a obişnuit cu fotografiile provocatoare şi cu frumuseţea sa de necontestat, însă parcă de data aceasta radiază de fericire, iar lucrul acesta se vede pe chipul superbei şatene. De Ziua Îndrăgostiţilor, Angela a ales să poarte o rochie simplă, neagră, mulată, cu un decolteu ameţitor şi cu un croi care îi punea în evidenţă formele apetisante.

Din cap până în picioare, Angela a arătat ca scoasă din cutie. Şi-a schimbat şi culoarea părului, şi cu siguranţă soţul ei a fost impresionat de eforturile sale. Machiajul pe care l-a purtat şatena i-a pus în evdenţă ochii migdalaţi, însă a optat pentru un ruj mai temperat, nude, tocmai pentru a balansa perfect look-ul.

Iar ei asta fac.. se iubesc fără să le pese de ceilalţi. Dar vă spuneam de imaginile postate de Angela Martini împreună cu soţul ei. Şi mai bine spus cu mâna sa...deoarece soţia lui Dagoş Săvulescu a postat pe pagina sa de Instagram un clip în care cei doi îşi împreunează mâinile, iar tatuajele pe care cei doi soţi le au împeună formează o inimă perfectă.

Cel mai probabil, Angela Martini şi Dragoş Săvulescu au ieşit la un local pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor şi pentru a se bucura de momente de neuitat împeună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest