Cum au reacţionat fanii după ce Nicolae Guţă şi-a făcut ditamai tatuajul pe frunte: „Ţi-ai pus ştampilă”

 

Nicolae Guţă face ce face şi reuşeşte să şocheze! Pentru că, în ultima vreme, este la modă să îţi faci tatuaje pe faţă, manelistul nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a „accesorizat” fruntea, nu cu unul, ci cu două desene permanente!

Cel supranumit „Regele Manelelor” a postat o serie de fotografii cu noile tatuaje, iar reacţiile fanilor nu au întârziat să apară! Primul tatuaj a stârnit un val de controverse, după ce toată lumea a sesizat că numele lui a fost scris greşit – în loc de „Nicolae”, a scris „Niculae”.

Iar pentru că Nicolae Guţă nu se lasă cu una cu două, şi-a mai făcut încă unui. Iar de data aceasta a optat pentru un text mai lung şi scris mai...corect. Tatuajul este dedicat în totalitate tatălui său: „Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată”.

Dacă primul tatuaj a strâns reacţii de tot felul, cel de-al doilea i-a şocat pe admiratorii săi. Cei care îl urmăresc şi apreciază pe Nicolae Guţă nu prea au înţeles de ce a recurs manelistul la un astfel de gest, dar cert este că printre comentariile pline de critici, s-au aflat şi multe de încurajare, potrivit spynews.ro

„Gata ți-ai pus stampila pe frunte, Guță!”, „Nu stiu de ce si pentru ce ti-ai tatutat asa ceva regele meu, dar daca ai facut-o asta e acum, tot respectul si tot binele din lume iti doresc 😘”, au fost câteva dintre mesajele transmise de admiratorii lui Nicolae Guţă, pe una din reţelele sociale pe care este activ.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest