Cum i s-a schimbat viața lui Catrinel Sandu, după ce a fost înșelată timp de doi ani de fostul partener de viață

 
+2 click pentru
galerie

Toată lumea a admirat viața perfectă pe care părea că o trăiește Catrinel Sandu peste Ocean. Avea o familie frumoasă, două fetițe superbe și un job de vis. Blondina avea să afle detalii care să îi schimbe destinul la 180 de grade. Soțul ei, Gabriel Trifu ducea o viață dublă de doi ani, iar ea a aflat chiar de la amanta cea căruia cu care își împărțea viața.

La scaurt timp a divorțat, dar viața i-a mai dat o lovitură. Tatăl ei a fost operat de urgență, iar porblemele de sanătate ale cele mai dragi ființe au determinat-o pe Catrinel Sandu să revină în România și să aiba grijă de părintele său. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar, căci tatăl vedetei s-a stins din viață, trei luni mai târziu.

A suferit enorm, însă nu a încetat nicio clipă să spere că totul va fi bine. Și iată că soarele a răsărit și pe strada ei. Catrinel Sandu și-a găsit marea dragoste, pe Steve, alături de care duce o viață de lux, în America.

Catrinel și alesul inimii sale s-au căsătorit anul trecut, iar ceremonia a fost una de vis: pe plajă, în America, așa cum blondina a visat mereu. Iar viața pe care o duce acum Catrinel este binemeritată!

Dar pe lângă liniștea sufletească, aceasta are parte și de un trai în lux. Are o casă superbă, camere imense și luminoase, o bucătărie modernă unde mama sa îi poate găti mâncare românească și chiar un mic cinema în living, unde fiicele sale se uită la desene animate. Curtea este suficient de mare, ca fetele să se poată da cu rolele și unde mai pui că printre vecinii de cartierul unde locuiește acum, și-a găsit și prieteni cu care își petrece timpul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest