Cum l-a ajutat soția pe Ionel Dănciulescu în cariera de fotbalist VIDEO

 

Se spune că în spatele oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică. Ei bine, asta se aplică şi în cazul lui Ionel Dănciulescu. Deşi a trecut printr-o cumpănă în căsnicie, fostul fotbalist se declară un om împlinit şi fericit şi spune că tot ceea ce a reuşit, în sport i se datorează soţiei, care mereu l-a susţinut.

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Ionel Dănciulescu a mărturisit că în ciuda faptului că nu a avut parte de o căsnicie perfectă, pentru că nicio relaţie nu este lapte şi miere, fostul mare fotbalist acum este mai fericit ca niciodată.

Ionel Dăniciulescu şi Miki Dănciulescu se înţeleg de minune şi se iubesc mai mult ca niciodată. Mai mult de atât, fostul mare fotbalist a dezvăluit că la împlinirea a 20 de ani de căsnicie, au făcut o mică slujbă la biserică, unde şi-au reînnoit jurămintele. Alături le-au fost atât naşii, cât şi cele mai importante persoane din viaţa lor.

„Echilibrul nu-l găsești decât în familie, prietenii vin și pleacă, în orice domeniu. Prietenii sunt doar de conjunctură.

Acum am împlinit de curând 20 de ani de căsnicie am făcut o mică petrecere, am mers din nou la biserică, alături de nașii noștri. Au fost și momente grele, dar și momente fericite, cel mai important este să gestionezi anumite situații. De obicei, eu nu sunt conflictual, las de la mine” a mărturisit Ionel Dănciulescu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest