Cum percepe fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf atacurile oamenilor împotriva părinților lui: „Încearcă să profite”/ VIDEO

 

Anamaria Prodan și fiul ei, Laurențiu Reghecampf Jr au oferit un interviu la dublu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care au făcut dezvăluiri din intimitatea familiei lor, dar și cum gestionează valul de ură pe care îl primesc din cauza succesului pe care îl au.

După ce s-a alăturat mamei lui, în interviul pentru Antena Stars, Laurenţiu Reghecampf Jr. a dezvăluit care este poziția lui în ceea ce îi privește pe oamenii care îi atacă părinții. Tânărul a mărturisit că încă de la o vârstă fragedă a fost învățat să respecte pe toată lumea, indiferent de modul în care unii oameni aleg să se comporte.

Totodată, Laurențiu Jr. a spus că nu a crezut nici măcar o dată în vreun zvon negativ în care imaginea părinților lui era terfelită, fiind ferm convins că nu există niciun sâmbure de adevăr în el.

"Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii", a spus Laurenţiu Reghecampf Jr, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest