Cum petrec timpul în izolare Andrei Radu și iubita sa. I-a sucit mințile portarului, când spunea că vrea să se axeze pe carieră/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

El, dorit și apreciat. Ea, bombă sexy, de-a dreptul spectaculoasă. Iar dacă nu v-ați prins despre cine este vorba, vă zicem noi! Portarul Andrei Radu și iubita lui fac senzație în online, motiv pentru care toată lumea se întreabă care este secretul relației lor.

În urmă cu ceva timp, Andrei Radu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care dezvăluia că nu își dorește nicio relație, ci singurul obiectiv pe care se va axa va fi fotbalul și evoluția lui în sport.

„În anul în care am explodat, am lăsat-o foarte moale cu fetele pentru că sunt un factor distructiv. Voiam să mă focusez doar pe fotbal.” a spus Andrei Radu.

Și chiar dacă spunea că vrea să lase deoparte fete și să se concentreze doar pe cariera sportivă, ei bine, noua lui iubită i-a cam dat planurile peste cap. Portarul Andrei Radu se iubește de ceva vreme cu o domnișoară tare frumușică din Constanța.

Iubita sexy arată demențial! Este înaltă, are forme voluptoase, picioare lungi și trăsături de model. Dar nici cu el nu ne este rușine! Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai urmăriți sportivi ai momentului, Andrei Radu este și un bărbat apreciat pentru felul în care arată și se îmbracă. Unde mai pui că își tratează iubita regește și o răsfață cu tot felul de cadouri scumpe dar și cu vacanțe exotice.

Doris are secretele ei, așa că a dat puțin din casă despre perioada pe care o petrec împreună, în izolare. Frumoasa șatenă a postat un mesaj pe contul său de socializare în care a dezvăluit că deși sunt împreună de șapte luni, nu au avut ocazia să stea atât de mult timp împreună, motiv pentru care este posibil ca această perioadă să fie puțin... stresantă... pentru el!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest