Cum s-au pregătit Speak şi Ştefania pentru Asia Express: „Săptămâna asta a fost un haos” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Speak şi Ştefania reprezintă unul dintre cuplurile concurente care vor participa la unul dintre cele mai dure reality show-uri: Asia Express. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, cei doi au dezvăluit cum s-au pregătit pentru experienţa vieţii lor, cât şi ce anume nu sunt dispuşi să facă, indiferent de miză.

Se pare că la auzirea propunerii de a participa la Asia Express, cei doi au fost extrem de fericiţi. Speak este de părere că este o ocazia unică în viaţă, motiv pentru care teama de necunoscut îi dă şi un sentiment de teamă, dar şi de adrenalină.

"Ne bucurăm că plecăm pentru că este o experienţă unică.. eu am primit vestea foarte încântată ... mie mi-a fost cam teamă, săptămâna asta a fost haos. Nu ne așteptăm.Dacă îmi e foame mănânc de toate.. nu mănânc tarantulă vie, până să plecăm am mâncat fast-food.", a povestit Speak, la Star Matinal.

Stefania este şi ea extrem de pregătită. Frumoasa dansatoare a declarat că şi-a umplut bagajul cu haine, așa cum era şi de aşteptat, dar cu toate acestea, a avut grijă să nu şi-l încarce prea mult cu lucruri nefolositoare. Bruneta a mai spus că este deschisă la absolut orice provocare şi abia aşteaptă sa intre în cursă.

"Extrem de multe am în bagaj, mi-am luat foarte multe perechi de colanţi, mi-am luat și haine mai groase, dacă nu era el, eu îmi luăm numai chestii fashion. Suntem dispuşi să facem orice, trebuie să avem unde să dormim, nu cred că avem ce o să facem cu un dolar, îmi cumpăr apă cu un dolar.", a spus și Ștefania.

Lista completă a concurenţilor de anul acesta, care vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, este: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest