Cum s-au protejat Adina Buzatu și fiica sa împotriva pandemiei de coronavirus, în timpul unei sesiuni de cumpărături/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

O fi ea pandemie, dar vedetele nu rezistă prea mult în casă. Adina Buzatu și fiica sa au fost surprinse de paparazzii Spynews.ro în timp ce făceau mici cumpărături pentru casă și nu au ieșit din mașină până nu s-au echipat corespunzător!

Cele două au coborât de bolidul de lux condus chiar de către fiică. După ce au cumpărat mâncare de la un restaurant de lux, s-au întors la mașină. Și-au pus masca la gură, dar nu au uitat însă și de mănuși. Abia după ce s-au asigurat că totul este în regulă, s-au urcat în bolid și au plecat spre casă. Ce să mai spunem decât: Bravo, fetelor!

Adina Buzatu și fiica sa au fost invitate în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars unde au dezvăluit că statul împreună în izolare le-au apropiat foarte mult, mai ales că de patru ani de zile, de când Sara studiază în străinătate, nu au mai avut ocazia să se bucure una de cealaltă ca până acum.  

„Este foarte bine pentru noi. Nu am mai avut ocazia să stau cu fiica mea atât de mult. De patru ani a plecat la studii, dar nici înainte nu am stat împreună pentru că ea era tot timpul ocupată, acum gătim, râdem împreună." a spus Adina Buzatu, în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest