Cum se înțelege, de fapt, fiica Antoniei cu Alex Velea: „Mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte!”/ VIDEO

 

Este cunoscut faptul că Antonia a devenit mamă pentru prima dată în timpul căsniciei cu Vicenzo Castellano. În urma poveștii lor de dragoste a venit pe lume o fetiță superbă care a moștenit trăsăturile mamei ei, iar acum, pentru prima dată, în exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Velea a vorbit despre relația pe care o are cu fiica Antoniei!

Alex Velea a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit deschis despre aspecte neștiute de mulți din intimitatea familiei pe care o formează cu Antonia. Artistul a mărturisit că odată cu finalizarea divorțului partenerei sale de viață de Vicenzo Castellano au început și planurile de nuntă, dar chiar și așa evenimentul nu va avea loc anul acesta din cauza restricțiilor în contextul pandemiei de coronavirus.

Cum se înțelege, de fapt, fiica Antoniei cu Alex Velea

Mai mult de atât, Alex Velea a dezvăluit și cum se înțelege cu fiica Antoniei care s-a născut din povestea de dragoste dintre partenera lui de viață cu italianul Vicenzo Castellano. Potrivit spuselor sale, de când a cunoscut-o pe Maya, și-a dorit ca intre el și cea mică să existe o relație de prietenie, considerând-o fiica lui.  

„Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare”, a spus Alex Velea pentru Antena Stars.

Dorința i-a fost îndeplinită, iar Maya îl consideră pe Alex Velea un prieten mai mare, lucru care îl împlinește sufletește și care îl face să se mândrească cu familia pe care o are.

„Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie.  Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun.”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest