Alex Velea și Antonia se căsătoresc anul ăsta? Ce a spus artistul despre nunta cu mama copiilor lui: „Nu suntem tradiționaliști!”/ VIDEO

 

Alex Velea a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor din momentul în care și-a oficializat relația cu Antonia: Când se vor căsători?

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă relația lor a fost pusă la zid, dat fiind că amândoi ieșiseră din mariaje eșuate, odată ce au devenit părinți cei care i-au criticat, și-au schimbat părerea despre ei și au început să creadă în povestea lor de dragoste.

„Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită.”, a spus artistul.

Alex Velea și Antonia se căsătoresc anul ăsta?

Recent, Antonia a divorțat cu acte în regulă de fostul soț, Vicenzo Castellano, după un proces îndelungat, astfel că toată lumea a vrut să știe când se va căsători cu Alex Velea. În cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, artistul a mărturisit că atât el, cât și partenera de viață nu sunt două persoane tradiționaliste, însă își doresc să se căsătorească, pentru a se uni în fața lui Dumnezeu.  

Chiar și așa, nu își doresc să facă anul ăsta nunta, din cauza restricțiilor care există în contextul pandemiei de coronavirus.

”Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta.”, a spus Alex Velea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest