Cum se menține Oana Radu, după ce a slăbit 60 de kilograme: “Îmi place foarte mult să mănânc”/ VIDEO

 

Oana Radu a reusit să ajungă la o forma fizică de invidiat, după ce a ținut o dietă draconică pe care a combinat-o cu antrenamente dure! Potrivit spuselor sale, totul i se datorează soțului ei, Cătălin, care a ajutat-o să își schimbe total stilul de viața pe care obișnuia sa îl aibă. Invitată în platoul emisiunii “Star Matinal”, artista a dezvăluit cum reușește să se mențină, deși este o gurmandă.

Prin foarte multă muncă și ambiție, Oana Radu a slăbit mai bine de 60 de kilograme, ajungând la o formă la care visa de foarte mulți ani. După ce o bună bucată de timp a stat ascunsă de lumina reflectoarelor, fiindu-I teamă de ce ar ptuea spune oamenii de modul în care arată, iată că acum vedeta se mândrește cu fizicul său.

Potrivit spuselor sale, deși îi place foarte mult să mănânce, ceea ce vede în oglindă o ajută foarte mult să se abțină de la a consuma alimente nesănatoase, iar soțul ei îi este alături în stilul de viață discipliniat.

”Nu mă abțin neapărat, doar că am ajuns la nivelul în care îmi place foarte mult forma mea, mai mult decât mâncarea. Îmi place foarte mult să mănânc, probabil că mâine și poimâine o să mănânc și chestii care sunt interzise, dar mi-am găsit echilibrul și datorită lui Cătălin foarte mult”, a declarat Oana Radu la Antena Stars.

Și chiar dac sunt în vacanță la mare, Oana Radu a mărturisit că nu au dat frâu liber în consumul alimenteleor nesănătoase, astfel că de fiecare dată când merg la restaurant artista cere ca mâncarea ei să nu fie prăjită sau să nu fie preparată într-o maniera care sa favorizeze kilogramele în plus.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest