Cum se simte Adela Popescu, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: „Am avut două zile foarte grele”

 

Adela Popescu a fost diagnosticată cu COVID-19, iar acum vedeta spune cum se simte. 

Preyentatoarea TV a anunțat săptămâna trecută că a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Vedeta a declarat că primele două zile nu au fost tocmai bune. Ea nu a avut poftă de mâncare și a fost destul de afectată din punct de vedere psihic. Soția lui Radu Vâlcan păstrează legătura cu medici şi se simte mult bine și așteaptă să treacă cele 14 zile pentru a se putea întoarce pe micul ecran.

''Sunt zile și zile. Este foarte ciudat cum se desfășoară toată povestea asta. Am avut primele zile foarte grele, foarte grele, apoi lucrurile au început să se remedieze[...]. Trebuie să stau în continuare cu mască în casă pentru că încercăm să-l protejăm pe micuț, el deocamdată nu are niciun simptom. Noi stăm cu mască, iar eu când îl alăptez stau cu mască, doar când sunt afară în curte o dau jos[..]. Băieții au rămas de mai mult timp la bunici, ei sunt protejați acolo, sunt negativi. Ei se bucură că o iubesc tare mult pe mamaie, în fiecare zi mă sună și mă întreabă dacă mai pot rămâne acolo'', a declarat Adela Popescu.

Cântăreața a precizat că este destul de îngrijorată în această perioadă deoarece acest virus nu se mai termină și că poate apărea oricând. Adela Popescu a menționat că nu putea să se odihnească nopțile și se bucură că i-a revenit pofta de mâncare și că totul este comandat online.

''Am avut nopți în care nu am dormit, nopți în care am dormit. Am avut o zi când credeam ca pic pe jos de oboseală, dar nu puteam să dorm, cred că era un sentiment de anxietate mai presus decât oboseala aceea.[..] Comandăm online, n-am avut foarte mare poftă de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe, de abia ieri am mâncat o masă consistentă. Mă hidratez foarte mult, astea sunt sfaturile pe care le-am primit, țin legătura cu medicii'', a mai menționat aceasta.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest