Cum se simte Ionuț Dolănescu, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: “Ne-am simțit rău”

 

Ionuț Dolănescu și soția sa au fost depistați pozitiv cu COVID-10! Cei doi au aflat că au fost infectați cu noul coronavirus, atunci când au făcut testul pentru a merge în America, iar rezultatele au picat ca o bombă pentru întreaga familie a interpretului de muzică populară.

Contactat de reporterii Antena Stars, Ionuț Dolănescu a dezvăluit că atât el, cât și soția sa, au contactat forma ușoară a virusului. Potrivit spuselor sale, doar câteva zile au dureri musculare, însă fără febră sau alte simptome.

“Noi chiar astăzi ar fi trebuit să fim în America, dar planurile au fost zădărnicite. Am facut un test la care am ieșit pozitiv amândoi. Cred că avem o formă ușoară. Nu am mai ieșit afară din casă de 5 zile. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta, pentru că aveam de lansat un nou album.

Dureri musculare, dureri de oase. nu am avut febră. Copii sunt bine. Doar eu și soția mea ne-am simțit câteva zile rău. Cred ca vom trece peste asta.”, a spus Ionuț Dolănescu.

Deși interpretul de muzică populară și soția sa locuiesc împreună cu copiii lor, pentru a nu-i infecta și pe ei, au decis să se baricadeze într-un dormitor al locuinței, unde au și baie proprie.  

„Stăm cu mască. Ne-am luat toate măsurile de precauție. Noi stăm în dormitorul nostru, avem baia noastră separat, iar copiii au dormitoarele lor. probabil până pe 13-14 noiembrie nu vom ieși din casă ca să nu infectăm pe nimeni. Este îngrijorată, este tristă, dar nu am vrut să o mint și am zis că este mai bine să le spunem chiar noi. Nu am avut niciun fel de febră.”, a mai spus Ionuț Dolănescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest