Cum se simte Valentina Pelinel după operație: "Mersul în cârjă e o noutate"

 

În urmă cu 8 ani, Valentina Pelinel (40 ani) a suferit un accident la ski și a rămas cu câteva probleme de sănătate, atunci când și-a rupt ligamentul. Săptămâna trecută, soția lui Cristi Borcea a fost supusă unei noi operații din cauza ligamentului încrucișat. 

Acum, frumoasa mămică se simte bine, este acasă și vrea să urmeze cu strictețe sfaturile medicilor pentru a se recupera cât mai repede și mai bine. Valentina a învățat repede să “manevreze” cârjele și să coboare scările de acasă. Recunoaște că ii este puțin mai greu, dar nu se dă bătută, pentru că își dorește să se facă bine rapid.

“Sunt o fire activă și mă voi pune repede pe picioare. Pot lucra cu greutăți pentru brațe și abdomen atâta timp cât nu pun presiune pe genunchiul stâng. Doar că am înlocuit accesoriile cu cârjele momentan, ha ha, dar scap de cârje foarte curând pentru că fac recuperarea ca la carte. Teoretic, recuperarea durează 6 luni, eu vreau să o fac sârguincios, să nu am probleme și să pot face sport ca lumea, e un ligament nou, o să mă obișnuiesc. E adevărat că am plecat mai devreme din spital… Mersul în cârjă e o noutate, am și foarte multe scări acasă, dar acum reușesc să le cobor”, a povestit Valentina Pelinel pentru Click!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest