Cum se unduiește Alexandra Stan, nu o face nimeni! Filmarea cu dansul lasciv, fără bikini, al vedetei/ VIDEO

 

Alexandra Stan este protagonista unor ipostaze, parcă, din ce în ce mai sexy, pe conturile sale de socializare! Aflată printre vedetele care s-au izolat la domiciliu, din cauza rapiditații cu care se răspândește coronavirusul, artista a decis să scape de plictiseală printr-o serie de mișcări, care mai de care, mai lascive, pe care le-a împărtășit cu admiratorii săi de pe internet!

Alexandra Stan și-a uluit fanii cu ultima apariție de pe pagina sa personală de socializare! Cântăreața a postat un clipuleț în care dansa extrem de sexy, fără bikini, având în dotare doar un t-shirt și o șapcă! Ah, Alexandra, ce le faci tu fanilor tăi?

Cu toate aceasta, după episodul în care a postat, din greșeală, un filmuleț în care se afla într-o ipostază compromițătoare, fiindu-i adresat iubitului ei, nimeni nu ar fi crezut că va mai posta ceva de genul. Dar iată că Alexandra le-a arătat tuturor că nu a fost afectată în niciun fel de scandalul care s-a declanșat în urma postării kinky.

„A scăpat un filmuleţ cu mine dezbrăcată pe internet. Prietenii m-au anunţat repede să îl şterg, iar fanii au fost foarte înţelegători, chiar m-au susținut. Cel mai greu a fost pentru prietenul meu, filmuleţul era pentru el şi a ajuns în toată ţara. I-am explicat, a fost foarte înţelegător, chiar dacă a trecut prin momente dificile, a fost înţelegător. Aia e! S-a întâmplat!” a spus Alexandra Stan, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest