Cum se vindecă dependența de jocurile de noroc: "Partea dramatică este că toate acestea sunt alegeri!"

 

Ce șanse de vindecare are un dependent de jocurile de noroc? În ultimii ani, sălile de jocuri de noroc au apărut într-un număr alarmant, aproape la fiecare colț de bloc. Psihologii susțin că soluții de vindecare există, dar necesită un efort susținut atât din partea celui dependent, cât și a celor apropiați. Ce trebuie să faci dacă te confrunţi cu această problemă?

"Realitatea şi soluţia este să te detaşezi şi să înţelegi că e problema respectivei persoane. Dacă vrea să-şi facă viaţa praf, să nu faci echipă cu el." a declarat Cora Niculescu Mizil, la "Star Matinal".

Oamenii dependenţi de jocurile de noroc au o anumită credinţă. Credinţa că aceste jocuri îi v-a aduce într-un loc mai bun. Toate detaliile în video de mai jos.

Sursa foto: captura "Star Matinal"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate