Cum si de ce sa alegi rochia de mireasa la comanda? (p)

 

Relația voastră a evoluat frumos, așa că a sosit și momentul mult așteptat, cel al cererii în căsătorie. După euforia momentului, începi să te gândești la cât de multe sunt de organizat pentru acest fericit eveniment, așa că încerci să îți faci un fel de ”plan de atac” pentru a reuși să le duci pe toate la bun sfârșit.

Printre toate aceste detalii organizatorice se află și rochia de mireasă. Ai două variante: fie o cumperi de-a gata din magazine sau de pe internet sau, și mai bine, optezi pentru o rochie făcută la comandă.

Nu negăm mulțimea de modele de care ai parte atunci când mergi prin magazinele de profil și încerci să îți găsești rochia care să ți se potrivească bine. Cu toate acestea, dacă vrei să ai parte de rochia perfectă, atunci mai bine optează pentru una făcută la comandă. Dacă vrei mai multe amănunte despre cum si de ce sa alegi rochia de mireasa la comanda, atunci citește rândurile de mai jos.

Un model unicat

Unul dintre marile avantaje de care poți avea parte atunci când îți faci rochia de mireasă la comandă este și cel că modelul ales este un unicat. Nimeni până la tine, și cel mai probabil și după, nu va avea o rochie ca a ta, pentru că este făcută respectându-se și ideile tale. Poți profita de faptul că îți lucrezi rochia la comandă și să ai o rochie perfectă, care să se potrivească bine cu personalitatea ta, și a mai ieși puțin și din tiparele clasice.

Materiale de calitate, și nu prea scumpe

Pentru că este vorba despre o rochie de mireasă făcută la comandă, tu ai libertatea să alegi materialele care vor fi folosite la confecționarea ei. Cu toate acestea, nu uita să fii deschisă și la sugestiile celor care lucrează la atelierul de rochii de mireasă pentru care ai optat, pentru că au experiența necesară de a-ți sugera cele mai calitative materiale pentru o rochie de mireasă desprinsă parcă din povești, și care nici nu te costă atât de mult pe cât ai fi crezut.

Special creată pentru silueta ta

Nu toate avem silueta desprinsă parcă din revistele de modă, dar cert este că vrem ca în această zi să arătăm perfect. Desigur că și tu! Așa că optează pentru o rochie de mireasă făcută la comandă, pentru că acum vei avea parte de o ținută care să te avantajeze și să te facă să fii pur și simplu radiantă. Puține rochii de mireasă din magazine ți se potrivesc atât de bine, sau sunt atât de scumpe încât nici măcar nu te poți apropia de ele.

Este mai ieftină decât crezi

Multe persoane consideră că o rochie de mireasă făcută la comandă este mult mai scumpă decât anumite modele din magazine. Vei avea, cu siguranță, o surpriză mai mult decât plăcută atunci când vei afla prețul acesteia. Unul care nu ajunge nici pe departe la suma la care te gândeai tu. Totuși, pentru orice eventualitate, este indicat ca înainte de a trece la a comanda rochia, să întrebi despre un preț estimativ al acesteia.

Multe probe, pentru ca totul să fie perfect

Pentru ca rochia de mireasă să vină ca ”turnată” pe silueta ta, să te simți confortabil toată ziua, indiferent dacă este nunta are loc pe timp de vară sau chiar iarnă, este nevoie să mergi la multe probe.

Dacă observi ceva ce nu ți se pare că se potrivește, sau vrei să mai adaugi ceva, nu este nicio problemă, poți discuta cu responsabilii de rochia ta și gata, totul se rezolvă rapid.

Te poți inspira din revistele de specialitate

Chiar dacă nu știi cum vrei să arate rochia de mireasă pentru ziua nunții tale – deși toate fetițele visează din copilărie la acest moment, nu este nicio problemă. Te poți inspira din revistele de specialitate, și totul va fi perfect.

Cu toate acestea, dacă alegi un atelier profesionist de creat rochii de mireasă, vei observa că personalul este foarte bine pregătit și vei primi multe informații și idei de modele de rochii de mireasă, care să fie special create pentru tine. Este imposibil să ajungi aici și să afirmi că nu ai găsit modelul care să ți se potrivească perfect.

Nu uita însă să vezi și care sunt recomandările specialiștilor de aici, pentru că ei au ”ochiul format” și știu ce ți s-ar potrivi mai bine. Și nu de puține ori cele care își doreau o rochie de prințesă au optat, la recomandarea specialiștilor de la atelierul de creat rochii de mireasă pentru una tip A, și care s-a dovedit a fi alegerea perfectă!

Bucură-te de ziua nunții tale, așa cum se cuvine

În momentul în care ai optat pentru o rochie de mireasă făcută la comandă, iar de la primele probe ai observat că totul merge perfect, deja simți că s-a redus mult din stresul organizării nunții. Te poți ocupa pe îndelete și de alte aspecte care țin de organizare, pentru ca totul să fie așa cum trebuie, adică perfect.

Recomandarea noastră este să încerci să te bucuri cât mai mult de aceste momente, pentru că sunt unele unice, și chiar vrei să simți din plin frumusețea lor.

Faceți totul împreună, și la final veți avea satisfacția că ați reușit să organizați o nuntă despre care toată lumea are doar cuvinte de laudă. Și, dacă la toate acestea mai adăugăm și faptul că rochia ta de mireasă a fost una în care te-ai simțit foarte bine și care a fost apreciată de invitați, atunci ce ar mai fi de adăugat?

 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest