Cum și-a dat seama Anamaria Prodan că telefoanele îi sunt ascultate: „Se auzea ciudat atunci când mă suna cineva”

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Anamaria Prodana a dezvăluit cum și-a dat seama că îi sunt ascultate telefoanele. Impresarei i-a fost încălcată intimitatea, după ce s-a deschis o anchetă în cazul trucării meciurilor echipei de la Gloria Buzău.

În urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan a dezvăluit că a aflat că îi sunt ascultate telefoanele cu mult înainte să fie informată de către Parchet că este urmărită. Impresara ar fi anchetată în cazul meciurilor de la Gloria Buzău, echipă suspendată de Comisia de Disciplină în 2016, pentru trucarea jocurilor.

Cum și-a dat seama Anamaria Prodan că telefoanele îi sunt ascultate

Anamaria Prodan ne-a mărturisit că atât ea, cât și cunoștințele pe care le suna, au sesizat de ceva timp că apelurile erau însoțite de zgomote ciudate și conexiunea nu era atât de puternică precum obișnuia să fie.

„Îmi spuneam prietenii de foarte multe ori că nu mă aud foarte bine, că se aude ceva ciudat atunci când mă sună. Dar eu le ziceam că nu sunt atât de neagră, încât să creadă cineva că m-aș ocupa cu prostii.(...) E bine ca sunt supravegheată, că nu poate nimeni să mă răpească.”, ne-a spus Anamaria Prodan.

Cât despre ancheta care s-a deschis, impresara a mărturisit că nu are niciun motiv să se teamă, datorită principiilor pe care le respectă cu sfințenie și pe care vrea să le insufle și copiilor ei.

„Am niște principii pe care le respect. Când sunt eu vulcanică, nu mă oprește nimic. Sunt multe discuții, contează că s-a terminat. Nu exista posibilitatea să truchez. Am patru copii și vreau să îi cresc cu mândrie.”, ne-a mai dezvăluit impresara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest