Cum și-a răsfățat Anna Lesko dansatoarele după concert. Au făcut show în fața localului/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Anna Lesko face show de zile mari ori de câte ori urcă pe scenă. Vedeta nu este însă singură, ci are în spate o adevărată armată de domnișoare sexy care o ajută ca totul să meargă ca la carte. Și să nu credeți că acest lucru nu este răsplătit de către artistă. Astfel că după fiecare show, Anna Lesko își răsfață dansatoarele și le face toate poftele.

Imediat după ce a terminat un show unde și-a prezentat noua melodie, Anna Lesko și-a scos fetele în oraș. Vedeta a ținut cont de zicala „După muncă și răsplată” astfel că s-a oprit în prima benzinărie care le-a apărut în cale și și-au făcut de cap.

Artista și gașca ei și-au făcut toate poftele și s-au bucurat de toate gustările la care au postit, în timp ce s-au lăsat duse de val de o mică bârfă. După gustări și discuții, vedetei i-a sunat telefonul, așa că pentru câteva minute bune și-a părăsit gașca și a ales să aibă o convorbire fără martori, la câțiva pași distanță de masa la care se afla cu dansatoarele sale.

În imaginile surprinse de paparazii Spynews.ro, se poate observa cât de bine arată Anna Lesko. Excentrică cum o știm, frumoasa artistă nu a renunțat la ținuta de scenă nici pe scenă, astfel că s-a afișat doar într-un body peste care a pus o rochiță transparentă ce i-a lăsat la vedere formele perfecte, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest