Cum și-a rupt Marina Almășan piciorul: ”Butonam telefonul, mi-e rușine să recunosc”

 

Prezentatoarea TV este imobilizată la pat după ce a căzut. Declarații exclusive ale vedetei la Antena Stars.

 

Fosta soție a lui Victor Socaciu a avut parte de o întâmplare mai puțin obișnuită: a călcat strâmb și și-a rupt piciorul în timp ce butona mobilul. Prezentatoarea TV a rememorat în exclusivitate pentru telespectatorii Antena Stars cum s-a petrecut evenimentul care i-a băgat piciorul în ghips.

 

„Cred că butonam telefonul mobil, mi-e și rușine să recunosc, cert este că în momentul respectiv mi s-a rupt filmul, nu mai țin minte decât că m-am adunat singură repede de pe jos, pentru că am și căzut, nu doar am călcat strâmb, adică a fost tot tacâmul și fiind lume în jur, eu, o persoană atât de demnă, și cu dorința de a arăta tuturor cât de puternică sunt, m-am cules repede de pe jos și am pornit mândră pe alee. Eram în mijlocul orașului, după care, la ceva timp am simțit parcă o jenă la gleznă”, a spus Marina Alămășan.

 

Prezentatoarea TV nu a simțit pe moment durerea, dar treptat piciorul a început să se umfle și a ajuns de urgență la spital, unde specialiștii în domeniu au decis că va trebui să poarte ghipsul pentru următoarele patru săptămâni: „Se spune că în momentul unui astfel de accident, adrenalina se pune în mișcare și accidentatul nici măcar nu simte durerea. După aceea a început să mă jeneze, a început să mi se umfle și după aceea am văzut stânga împrejur și am ajuns repede la spital. M-a fotografiat și în fotografie a arătat că osul meu necesită un șoșon pe măsură, un șoșon alb, trainic și pe care îl voi purta cu stoicism patru săptămâni”.

 

În acest moment, îndrăgita prezentatoare face telemuncă, dar în curând va reveni pe post pentru că, potrivit propriilor spuse „nu mi-am fracturat limba, ci piciorul”. „Deocamdată sunt în telemuncă, dar la filmările concrete va trebui să ajung și în platoul de filmare. Asta este, le voi conduce înainte cu succes, pentru că nu mi-a fost fracturată și limba, ci doar piciorul, așa că voi putea să îmi prezint în continuare emisiunile. Pot să calc, e adevărat că mă mișc într-o formă foarte interesantă, dar mă mișc prin casă foarte bine, deci chiar și cu ajutorul celor din jur pot perfect să mă gospodăresc”, a mai precizat îndrăgita vedetă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest