Cum stau lucrurile între Oana Roman şi Marius Elisei, de fapt: „Mai e până ajung la cheia inimii”

 

Oana Roman şi Marius Elisei trec printr-o perioadă mai delicată a vieţii lor. După ce au anunţat că se vor separa, chiar în preajma Sărbătorilor şi s-au reîmpăcat, în direct la Antena Stars, toată lumea a vrut să ştie care este, de fapt, relaţia celor doi.

Lucrurile nu sunt chiar roz în mariajul Oanei Roman cu Marius Elisei. Iar cel care a recunoscut a fost chiar soţul vedetei. În cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, de la Antena A1, Marius Elisei a vorbit deschis despre ce anume se întâmplă în intimitatea relaţiei cu fiica lui Petre Roman. Bărbatul a dezvăluit că mai durează până lucrurile vor intra pe făgaş normal, dar are credinţă că toate se vor aşeza de la sine.

''Mai avem până la 100%. Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi să intervină părinţii'', a spus Marius Elisei la ''XNS''.

În urmă cu puţin timp, Oana Roman a mărturisit că în ciuda deciziei de a se separa, au fost tot împreună. Iar atât ea, cât şi soţul cu care are un copilaş minunat sunt pe drumul cel bun şi luptă pentru famile.

"Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie", a declarat Oana Roman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest