Cutremurător! De ce nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Ţopescu

 

Vestea morţii Cristinei Ţopescu a şocat pe toată lumea! Jurnalista a fost găsită fără suflare, în patul din propria locuinţă, duminică seară. Din păcate nu au putut fi trase primele concluzii privind cauzele decesului, din cauza stării în care se afla trupul neînsufleţit.

Moartea Cristinei Ţopescu rămâne, în continuare, un mister! Atât apropiaţii, cât şi cei care o admirau pe regretata jurnalistă au aşteptat cu sufletul la gură primele concluzii privind cauzele decesului prezentatoarei TV. Din păcate, în urmă raportului preliminar realizat de Institutul de Medicină Legală, nu a putut fi stabilit motivul decesului.

„Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu, potrivit Antena 3

Fosta prezentatoare de televiziune a fost găsită fără suflare, duminică, pe 12 ianuarie, în vila sa din Otopeni. De-a dreptul cutremurător este faptul că lângă trupul neînsufleţit al CristineiŢopescu, au fost găsiţi morţi cei trei câini ai săi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest