Da’ ce-ai făcut, Bobiţă? Mihai Bobonete a comis-o! N-a ţinut cont de nimeni şi nimic, chiar în văzul lumii VIDEO

 

Mihai Bobonete a făcut-o de oaie, chiar în văzul lumii! Cel supranumit „Bobiţă” a comis-o grav, iar paparazii Spynews.ro au surprins totul pe camerele de filmat!

Faimosul actor şi-a luat bolid de lux şi odată cu el şi... aroganţele! Chiar dacă în numerele sale de stand-up comedy pretinde că este un adevărat model când vine vorba de şofat, se pare că lucrurile nu stau deoc aşa.

Mihai Bobonete şi-a achiziţionat un bolid american cu mulţi, dar mulţi cai putere. Pe lângă puterea de care se bucură, şi aspectul fizic este unul senzaţional. În urmă cu câteva zile, „Bobiţă” a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază delicată.

Ajuns într-o intersecţie din Capitală, acolo unde indicatorul principal era „Obligatoriul la dreapta”, cu toate acestea, Mihai Bobonete a încălcat regulile Noului Cod Rutier şi a făcut stânga. Păi ce să îi faci? Dacă acolo avea treabă omul... Norocul lui cel mare a fost că nu exista nicio patrulă de poliţie, că altfel, pe noul autoturism, pe care îl are în posesie, se punea praful o bună perioadă de timp.

Şi nu doar atât! Pe lângă faptul că a virat la stânga, când avea obligatoriu dreapta, acesta a „tăiat” linia dublă continuă. Dar nu e de mirare de ce. Mihai Bobonete se grăbea să îl ia pe Bobonete Jr. de la şcoală, iar ca un tată responsabil – chiar dacă nu îi putem atribui aceeaşi calitate când vine vorba de şofat – nu a vrut să întârzie în a-l lua pe cel mic de la şcoală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews