Dacian Varga, prima apariţie după despărţirea de Maria Constantin! Nu se mai regăseşte pe sine/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Dacian Varga are inima frântă! Despărţirea de Maria Constantin l-a afectat extrem de mult pe fostul fotbalist, iar imaginile surprinse de paparazii Spynews.ro stau drept mărturie. 

Dacian Varga a fost surprins de paparazzii Spynews.ro singur, într-un restaurant din Capitală. Chiar de 8 martie, când fostul fotbalist trebuia să petreacă timpul alături de persoana iubită. Ei bine, în imaginile surprinse de cei mai vigilenţi paparazzi, Dacian Varga părea să fie extrem de afectat, potrivit Spynews.ro

Fostul fotbalist nu a schiţat niciun gest, niciun zâmbet şi pare complet diferit faţă de omul de altă dată care, ori de câte ori era surprins în public, afişa un zâmbet larg. Când toată lumea credea că urmează nunta, Maria Constantin şi Dacian Varga şi-au spus „Adio”.

Nici unul dintre ei nu și-a dorit să ofere mai multe detalii referitoare la despărţire, însă, Maria Constantin a ţinut să precizeze că în viaţa ei, cea mai importantă persoană este copilul şi cam atât.

„Viaţa merge mai departe. Eu de doi ani de zile nu am mai apărut să vorbesc despre viaţa personală, pentru că am considerat având în vedere antecedentele mele, care nu au fost prea frumoase, am considerat că trebuie să stau deoparte. (...) Sunt într-un mediu şi publicul nostru de folclor e plin de concepţii vechi. (...) Am încercat tot timpul să stau deoparte, ca oamenii să mă vadă ca artist şi ca profesor. Până în momentul în care ştiu că bărbatul care va apărea în viaţa mea, şi când voi simţi că este momentul, şi că am întâlnit persoana potrivită, o voi face publică (n.r. relaţia).” a spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii matinal de la Antena Stars, în urmă cu puţin timp. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest