Dan Alexa, adevărul despre ajutorul primit de la Anamaria Prodan! „Nu este deloc uşor”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Dan Alexa a făcut dezvăluiri despre ajutorul pe care i l-a oferit celebra impresară, cât şi despre obstacolele pe care le-a întâmpinat în cariera sportivă.

Dan Alexa a mărturisit că în ciuda valului de zvonuri care a apărut după incidentul de la Giurgiu, el şi Anamaria Prodan sunt, în continuare, prieteni foarte buni. Antrenorul a dezvăluit că o apreciază extrem de mult pe impresară pentru că a reuşit într-o lume a bărbaţilor, ceea ce nu este deloc uşor, cât şi pentru calitatea de a vedea potenţialul în fiecare jucător pe care îl manageriază.

„A reuşit într-o lume a bărbaţilor, ceea ce nu este deloc uşor. Am o relaţie excepţională, este un manager foarte bun, care se implică total. Marea ei calitate este că aşa cum vorbeşte de Nicuşor Stanciu, care este produsul ei cel mai bun, aşa vorbeşte de Ianis Stoica. M-a ajutat foarte mult în foarte multe momente grele. Este omul căruia nu îi place să piarda, tocmai de aia a şi reuşit.” a spus Dan Alexa pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Dan Alexa a declarat că deşi nu a luat în considerare ce s-a spus după situaţia în care au fost protagonişti, atât el, cât şi Anamaria Prodan, atitudinea şi cuvintele lui Ionel Ganea l-au deranjat extrem de tare.

„Am fost deranjat doar când a zis Ionel Ganea ceea ce a zis. Eu ştiu foarte bine ce relaţie am cu Ana şi am şi o relaţie foarte bună cu Reghe” a completat antrenorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest