Dan Bittman, nemulțumit de relația pe care o are cu Liliana Ștefan, după despărțire: „Nu reușim să ne înțelegem”/ VIDEO

 

Dan Bittman a recunoscut ca relația pe care o are cu Liliana Ștefan, după ce au decis să pună punct relației de 25 de ani, nu este deloc bună! Pentru Antena Stars, solistul trupei „Holograf” a vorbit cu lux de amănunte despre neînțelegerile dintre el și mama copiilor săi.

Dan Bittman și Liliana Ștefan, femeia care l-a făcut tatăl a trei băieți minunați, nu se înțeleg deloc. Potrivit spuselor artistului, după ce au decis să meargă pe drumuri separate, lucrurile dintre ei s-au complicat, trezind în sufletul lui un sentiment de mâhnire.

Deși a încercat să îi explice fostei partenere de viață că ar trebui să existe o relație de prietenie între ei, de dragul celor trei copii pe care îi au împreună, se pare că Liliana Ștefan nu își mai dorește să aibă nicio tangență cu acesta, din păcate.

''Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală. I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate nu reușim în momentul acesta'', a spus artistul, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cât despre motivul din cauza căruia nu s-a căsătorit niciodată cu Liliana Ștefan, deși au avut o relație de sfert de secol, Dan Bittman a mărturisit că au stabilit de la bun început ca povestea lor de dragoste să se bazeze strict pe sentimentele care există între ei, iar ulterior a apărut și primul copil, eveniment care i-a unit și mai mult.

''La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei'', a mai spus Dan Bittman la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest