Dan Diaconescu a păţit-o chiar în amiaza mare! Cum a fost surprins fostul om de televiziune VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Dan Diaconescu a trecut prin momente dificile ziua, în amiaza mare! Iar pentru că sunt extrem de vigilenţi, paparazzii spynews.ro au surprins imagini inedite cu fostul om de televiziune!

Are bani, conduce o maşină la care alţi bărbaţi nici nu îndrăznesc să viseze, însă necazurile nu îl ocolesc. Aşa se face că, Dan Diaconescu a păţit-o chiar în amiaza mare! Paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe fostul om de televiziune într-un exchange din Bucureşti.

Însoţit de Emilia, partenera sa de viaţă, Dan Diaconescu a schimbat o sumă de bani, apoi s-a îndreptat spre locul în care îşi parcase bolidul de lux, un Bentley pe care a dat aproximativ 100.000 de euro, în care îl aştepta deja o prietenă de familie.

Urcat la volan fostul prezentator tv nici nu îţi închipuia ce avea să se întâmple. Nici zece minute de condus nu au trecut căci unul dintre cauciucurile maşinii de lux s-a spart, chiar în timpul deplasării!

Fără prea multe alternative, Dan Diaconescu s-a îndreptat către o vulcanizare. Ajuns acolo nu a trecut mult timp şi oamenii au început să roiască în jurul lui. Amabil, fostul om de televiziune a stat de vorbă cu un bărbat timp în care mecanicii auto lucrau de zor la bolidul său de aproximativ 100.000 de euro. Bucuros că problema s-a rezolvat a plătit reparaţia, apoi s-a urcat la volan şi s-a îndreptat spre zona în care locuieşte, potrivit spynews.ro

Fostul prezentator tv duce acum o viaţă demnă de invidiat, Dan Diaconescu a reuşit să străngă o avere colosală şi să îşi permită tot ce îşi doreşte! Şi nu doar pe plan profesional îi merge bine! Dan Diaconescu şi Emila Bătă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de aproape un sfert de secol. După 24 de ani de relaţie, cei doi se înţeleg extrem de bine şi sunt mândrii din cale-afară de fetiţa pe care o au împreună, Dona Milena, în vârsta de 15 ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest