Dan Diaconescu, într-o ipostază senzațională! Se zgârcește la un plin de mașină, dar plătește „servitori” care să îi facă treaba! VIDEO

 

Paparazzii Spynews.ro au fost, din nou, cu ochii în patru. Iar de data aceasta l-au surprins pe Dan Diaconescu în timp ce a oprit la o benzinărie ca să își alimenteze bijuteria pe patru roți. Până aici, nimic obișnuit. Dar ce să vezi: bolid de lux, milionar de lux, dar când să alimenteze a scos doar 49 de lei din buzunar.

După ce a pus o pipetă de benzină în mașină, Dan Diaconescu a plecat spre un magazin, unde și-a făcut cumpărăturile. Iar după ce a achiziționat cele necesare, fostul prezentator a ieșit din centru comercial, dar de data aceasta, nu singur, ci însoțit de un domn echipat cu o vestă fluorescentă, mască și mănuși, care i-a cărat cumpărăturile până la mașină. Să înțelegem că Dan Diaconescu se zgârcește atunci când vine vorba să alimenteze, dar nu și atunci când trebuie să ducă greul în spate?

Cum s-a îmbogățit Dan Diaconescu

În urmă cu ceva timp, Dan Diaconescu a fost invitat în cadrul emisiunii moderate de Mihai Morar, „Răi da’ Buni” în care a răspuns la întrebarea care a stat pe buzele multor persoane: Cum s-a îmbogățit?

Omul de afaceri a dezvăluit că din primul lui salariu, destul de mare la vremea aceea, a investit în imobiliare, achiziționând trei garsoniere, iar restul este istorie: „În decembrie, în 90, am avut primul salariu foarte mare de 3000 de dolari. Mi-am luat bicicletă, televizor, blugi, adidași. Din salariul următor, sacouri. Iar din salariul următor mi-am luat o garsonieră, pentru că nu aveam casă, stăteam prin cămine. Iar când m-am întrebat ce să fac cu restul de bani, i-am investit în alte două garsoniere pe care le-am cumpărat.” a dezvăluit Dan Diaconescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest