Dana Marijuana revine în muzică, după 20 de absență! Cum s-a lăsat de droguri/ VIDEO

 

Dana Marijuana revine în muzică și este mai pregătită ca niciodată să facă furori! Cântăreața în vârstă de 40 de ani a fost invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report” unde a dezvăluit cum a reușit să se lase de droguri și cu ce și-a ocupat timpul în cei 20 de ani de absență din lumina reflectoarelor.

Dana Marijuana a fost una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică rap din România, în anii ’90. Faima și presiunea au adus-o într-o stare degradantă, motiv pentru care a decis să se retragă și să se ocupe de sănătate.

Dana Marijuana s-a luptat o bună bucată de timp cu dependența de droguri, însă odată ce tată fetițelor sale i-a intrat în viață, lucrurile s-au schimbat radical. Artista a avut numai cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a schimbat viața total, mărturisind că dacă nu l-ar fi cunoscut, atunci altul ar fi fost deznodământul.

Revine în muzică

Dana Marijuana a dezvăluit că pregătește deja un nou proiect muzical și este pregătită să spargă topurile! Mai mult de atât, artista a mărturisit că în pauza pe care a făcut-o de la muzică, s-a apucat de pictat.

”Pictez. Am avut diplomă la școală. Mi s-a făcut diplomă specială pentru cea mai bună pictoriță din școală. Tablouri, mesaje în casă.”, a declarat Dana Marijuana în platoul emisiunii ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest