Dana Războiu, trecut traumatizant! A fost snopită în bătaie de tată, mutilată de soţ! „Îi spunea să nu mă mai lovească în cap”

 

Problemele s-au ţinut scai, de-a lungul vieţii, Danei Războiu! A fost una dintre cele mai cunoscute ştiriste, dar cu toate acestea, nu mulţi au fost cei care ştiu drama constantă prin care a trecut încă din copilărie.

Dana Războiu a avut parte de o copilărie infernală. Tatăl vedetei a mărturisit că nu exista niciun moment în familia sa, de fericire, în care să nu existe certuri şi bătăi. Fosta prezentatoare a dat piept cu abuzurile fizice încă din copilărie, când tatăl ei o bătea cu bestialitate.

„Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie", a spus Dana Războiu pentru life.ro.

În ciuda faptului că a încercat, din răsputeri, să treacă peste drama copilăriei, urmele violenţelor şi a traumelor o urmăresc pretutindeni, dat fiind că în viaţa amoroasă s-a confruntat cu aceleaşi probleme. După ce a ieşit de sub tutela părintelui, vedeta s-a căsătorit şi a primit acelaşi tratament din partea soţului. Căsnicia cu fostul Ministru al Sănătăţii a luat sfârşit în 2005, după ce l-a acuzat de agresiune fizică.

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Branzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele.”, scria Dana Războiu în plângerea făcută la Poliţie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest