Dana Rogoz a născut pentru a doua oară! Ce nume va purta fetița/ FOTO

 

Dana Rogoz este în culmea fericirii! Vedeta a născut pe 20 mai o fetiță minunată, perfect sănătoasă, care a primit nota 10. Actrița a publicat prima imagine cu bebelușul ei pe contul său de socializare.

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir au devenit pentru a doua oară părinți. Pentru că soțul ei nu i-a putut fi alături la spital, din cauza pandemiei de coronavirus, actrița și micuța sa au devenit protagonistele unui shooting pe patul din salon, fotografii pe care le-a postat pe contul său de socializare.

Ce nume va purta micuța

Prin intermediul unei postări de pe pagina sa personală, Dana Rogoz a anunțat că micuța va purta numele de Lia Elena Dragomir. „Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmari celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamană, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brate. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!” a scris Dana Rogoz.

A născut prin cezariană

Cu câteva zile înainte să nască, Dana Rogoz a scris pe blog-ul său că după ce s-a consultat cu medicul său a ajuns la concluzia că trebuie să accepte intervenția de cezariană, pentru ca cea mică să nu întâmpine nicio problemă.

”Bebelina e în prezentație pelviană, așadar se impune cezariană. Drept urmare, azi noapte stăteam cu cartea “La ce să te aștepți când ești însărcinată” în brațe, ca să mai verific o dată “semnele” travaliului”, a scris vedeta. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest