Dana Rogoz, la plimbare cu bicicleta, în nouă luni de sarcină! Imagini incredibile cu viitoarea mămică/ VIDEO

 
+7 click pentru
galerie

A început numărătoarea inversă pentru Dana Rogoz. Vedeta numără zilele până când va deveni mămică pentru a doua oară, astfel că este exclus să facă vreun efort, chiar dacă este vorba și de o simplă plimbare cu bicicleta.

Mult a fost, puțin a mai rămas. Dana Rogoz se numără printre mamele care trebuie să nască în plină pandemie de coronavirus. Din fericire pentru ea, lucrurile s-au mai relaxat puțin, motiv pentru care poate ieși la plimbare pe biciclete cu toată familia. Dar să nu credeți că s-a pus chiar ea pe pedalat, căci însărcinată în nouă luni, vedeta trebuie să fie foarte atentă la activitățile pe care le face.

Chiar dacă a simțit nevoia să iasă la o plimbare cu toată familia, vedeta nu s-a urcat pe șaua de la bicicletă, preferând să stea în schimb în ataș pentru a se bucura de ieșire, fără efort.

După câteva minute, s-au văzut nevoiți să oprească bicicleta pentur că cel mic a început să facă mofturi, chiar în plină stradă. Micuțul Vlad a reușit să își convingă mama să îl ia cu ea în ataș, fiind nemulțumit de faptul că nu vedea nimic din spate.

Dana a lăsat telefonul cu care se delecta în timpul plimbării și l-a ținut pe Vlad în brațe. Mai apoi cei trei și-au continuat plimbarea în aer liber, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

A fost dată peste cap de pandemie

 „Suntem în pregătiri. Am pregătit pătuțul. L-am montat noi. Mi se pare incredibil că toate planurile pe care le aveam în urmă cu două săptămâni, acum sunt vise”, spunea actrița, la Antena Stars, în urmă cu o lună.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest