Dani Mocanu, mai transparent ca niciodată! Adevărul despre relația cu fiicele lui: „Vor bani non stop!” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Dani Mocanu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a vorbit cu lux de amănunte despre viața lui controversată. Mai mult de atât, celebrul manelist a dezvăluit cum este relația cu fiicele sa, dar și cum se descurcă în rolul de tată.

Dani Mocanu este, cu adevărat, un personaj complex. Din cauza comportamentului efervescent, nu puține au fost dățile în care a avut de furcă cu oamenii legii, fiind catalogat drept un „băiat rău”.

„Imaginea de băiat rău mi-am creat-o de-a lungul anilor. Și în toate interviurile mele am spus că asta este doar o imagine. Nu e doar o imagine pe care mi-am creat-o, este vorba de viața mea, că eu îmi cânt viața, dar când vine vorba de fata mea eu acolo mă transform.” a spus Dani Mocanu.

Dar atunci când se află în sânul familiei sale, Dani Mocanu se transformă în cu totul și cu totul altă persoană. Tată a două fiice, manelistul a dezvăluit că pandemia de coronavirus a priit relației cu fetele sale și a putut petrece mai mult timp alături de ele. Mai mult de atât, când a venit vorba de vulnerabilitățile sale, cântărețul a mărturisit că atunci când fata cea mică îi cere bani, nu se poate abține și îi face pe plac orice ar fi.

„Ne-a afectat acest virus pe toți, dar pe o parte mi-a prins foarte bine. Am avut timp să stau cu familia mea, cu copiii, cu cățelul. Înainte să am copii nu știam ce înseamnă să fii tată și nu cunoșteam acest sentiment, dar acum o văd altfel. E foarte greu și atunci când merg la magazin și plânge. E un sentiment pe care nu poți să îl explici. E foarte greu când pleci și știi că îți lasi copilul acasă și el crește zilnic. E deja mare, deja mă strigă, îmi spune ce vrea, ce o deranjează. Când vrea bani non-stop. Indiferent de unde vin, mă caută prin buzunare, prin mașină. N-ai cum să reziști, că acum am văzut și eu ce înseamnă să ai un copil.” a mai spus manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest