Dani Mocanu, mărturisiri controversate despre pandemia de coronavirus: “E doar o alarmă falsă”/ VIDEO

 

Face ce face și reușește să intre în atenția tuturor! Dani Mocanu și-a spus părerea despre ce se întâmplă la ora actuală, în întreaga lume, din cauza pandemiei de coronavirus. Creativ din fire, manelistul și-a exprimat gândurile în versuri, iar rezultatul a avut impact în rândul admiratorilor săi.

În stilul caracteristic, Dani Mocanu s-a filmat în timp ce se afla în locuința sa, semn că respectă măsurile de siguranță luate de autorități pentru combaterea răspândirii virusului care a isterizat întreaga planetă.

Cu toate astea, gândurile exprimate nu erau deloc în concordanță cu decizia de a sta în casă. Chiar dacă încă nu știm cine anume l-a supărat pe Dani Mocanu, manelistul le-a transmis tuturor dușmanilor săi un mesaj în care a ținut să menționeze că nici pandemia de coronavirus nu îl poate opri să se răzbune. Mai mult de atât, bărbatul a mărturisit că nu crede în verosimilitatea virusului, ci îl consideră “doar o alarmă falsă”.

”M-ați băgat în izolare / Nu am să vă iert vreodată / Ies și mă răzbun / Chiar de mai intru o dată / Nicio izolare nu o să mă potolească / Că virus corona e doar o alarmă falsă”, a fost mesajul transmis de manelist.

Frate cu dușmanu’ ca să treacă… la concerte

În urmă cu ceva timp, Dani Mocanu s-a informat direct de la autorități cu privire la pandemia de coronavirus, pentru a afla dacă are motive reale de contramandare a concertelor, în timp ce colegii de breaslă deja luaseră măsuri în direcția asta.

"Bună seara. Mă scuzați dacă vă deranjez. Am și eu nevoie de o informație, vă rog din suflet. Suntem o trupă de artiști și sâmbătă avem un spectacol la Atena. Întrebarea mea este următoarea: La întoarcere, adică duminică, practic o zi stăm la Atena, am avea vreo problemă? Știu că cei care vin din Italia sau Germania sunt băgați în carantină. Cu cei din Grecia se procedează la fel?", a fost rugămintea lui Dani Mocanu, la adresa autorităților.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest