Daniel Buzdugan, martor la o scenă neplăcută : „Animale sociale agresive care vor ataca mereu”

 

Daniel Buzdugan a asistat la o scenă cu adevărat neplăcută, ce i-a lăsat un gust amar. Acesta a povestit contextul la care a fost martor, pe social media.

Daniel Buzdugan şi-a arătat dezamăgirea după ce a văzut cum un copil a fost traumatizat, fiind marginalizat de alţi copii. Scena a avut loc într-un parc, unde părinţi micilor „agresatori” nu au intervenit în niciun fel. Mesajul pe care l-a transmis acesta, a inclus o notă morală pentru părinţii indiferenţi.

„Astăzi în parc am asistat la o scenă neplăcută. Un copil a fost jignit, umilit și alungat dintr-un grup de copilași pentru că „tu nu ești cool ca noi!”… Părinții copiilor ,”cool” (4 tați și vreo 2 mămici) n-au avut nicio reacție! Una dintre mămici a ripostat la replica mămicii copilului exclus: ” ei trebuie de mici să se descurce singuri în orice situație, fără să-i cocoloșim”. Copii care-i umilesc pe alți copii, părinți care-i susțin prin neimplicare!

Dureros! Ce simte oare un copil care are 8-9 ani și care-i abuzat în halul ăsta?! Oare nu-i normal ca părinte să-l înveți ce este BLÂNDEȚEA pe copilul tău de la o vârstă fragedă? Orice copil poate fi învățat să se poarte frumos cu alți copii, să-și împartă jucăriile, să-i bage și pe alți copilași în jocul lui și că așa cum își dorește să se comporte alți copii cu el, la fel trebuie să se comporte și el cu ceilalți! Copiii depind de felul nostru de a fi, de modul cum le alinăm supărările și ce le explicăm.

În momentul în care noi nu prea intervenim înseamnă că-i lăsăm să crească ca-n junglă: jungla urbană! Vor fi ca niște animale sociale agresive care vor ataca mereu și care într-un final și-o vor fura rău de tot de la alte animale și mai agresive. Copilul reprezintă viitorul României și e obligatoriu să-l învățăm blândețea, altruismul, generozitatea. Copiii educați în duhul blândeții tot așa își vor educa și ei copii la vremea lor , în același duh!

Pacea sufletului este cea mai importantă! Dacă n-ai asta, atunci apar necazurile, frustrările, depresiile, bolile, lucrurile încâlcite, faptele necugetate ș.a.m.d. Să-i educăm pe cei mici și să nu transmitem generațiilor următoare apucăturile proaste greșelile și eșecurile noastre! Educație prin imitație! Copiii fac ce văd la părinți!”, a scris Daniel Buzdugan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate