Daniel Iordăchioaie, povestea din spatele succesului: „Indiferent cât ar fi de talentat, un artist nu poate să cânte orice”

 

Daniel Iordăchioaie este un cântăreț, compozitor și textier român de succes. Acesta a cochetat cu muzica de mic, iar la vârsta cinci ani a luat lecții de chitară. Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal”, artistul ne-a spus care este povestea din spatele succesului său.

Cu o energie debordantă, artistul a dezbătut subiectul despre artiştii din industria muzicală din zilele noastre. Daniel Iordăchioaie este de părere, că astăzi, este mult mai greu să te faci remarcat pe piaţa muzicală, decât era înainte. Şi asta pentru că tehnologia a avansat incredibil de repede şi toată lumea se poate promova, suprasaturând piaţa.

În cadrul emisiunii „Star Matinal”, artistul a vorbit şi despre tot ce a trebuit să facă pentru a ajunge cunoscut în România, făcând o comparaţie între piaţa muzicală din trecut, şi din prezent.

„Acum este mai greu, concurenţa este foarte mare. Este altă ştachetă, alt nivel. E foarte complicat să te menţii. De ajuns, mai dai din coate, mai reuşeşti cumva. (...) Indiferent cât ar fi de talentat, un artist nu poate sa cânte orice.” a mărturisit Daniel Iordăchioaie în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest