Daniel Iordăchioaie, un tătic model! Cum a fost surprins celebrul artist VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Daniel Iordăchioie este un tătic model! Artistul a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, într-o ipostază extrem de emoţionantă. Nimic nu este mai important pentru cântăreţ decât copiii lui, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie. 

Atunci când timpul îi permite, Daniel Iordăchioaie stă nu mai în preajma fiicei şi a fiului său. Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe celebrul artist într-un astfel de moment. Tătic dedicat, cântăreţul a luat-o pe Salma Nicole de acasă şi a dus-o la şcoală. Pe tot parcursul drumului, Daniel şi-a ţinut fiica de mână şi i-a spus cuvinte care au făcut-o pe micuţă să zâmbească.

Ajunşi în zona în care este amplasată unitatea de învăţământ, celor doi le-a fost greu să se despartă. Tocmai de aceeea, Daniel Iordăchioaie şi fiica sa abia au putut să îşi dea drumul la mâini. Cu toate că a divorţat de soţia sa, relaţia tată-fiică este extraordinară. Unde mai pui, că indiferent de programul încărcat din cariera muzicală, cântăretul nu şi-a neglijat familia, mai ales fetiţa, de care atât de multă grijă.

Daniel Iordăchioaie şi Mădălina Manole au fost "căsătoriţi"

În urmă cu ceva timp, Daniel Iordăchioaie a povestit câteva detalii din relaţia muzicală pe care a avut-o cu Mădălina Manole. Ori de câte ori cântau împreună, acesta a declarat că era atât de mare chimia artistică între ei încât părea că fac o nuntă, nu un duet.

“Eu am fost căsătorit şi cu Mădălina Manole, când am avut duetul cu ea. La fiecare duet, mai făceam câte o nuntă”, a declarat, la Antena Stars, îndrăgitul artist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest