Daniela Crudu, dans lasciv după ce a fost bătută măr de fostul iubit! Încă îşi ascunde faţa/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu a fost protagonista unor momente, de-a dreptul, şocante! Vedeta a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat, incident care i-a lăsat sechele, atât emotionale, cât şi fizice. Chiar dacă au trecut aproape două săptămâni, Cruduţa tot evită să îşi arate faţa, dar nu putem spune acelaşi lucru şi de trup.

Recent, Cruduţa a postat o serie de filmuleţe, în timp ce proba ţinute care mai de care mai strălucitoare. Mândră din cale-afară de corpul de zeiţă pe care îl posedă, Daniela Crudu a început să danseze lasciv în articolele vestimentare, momente pe care le-a fimat, dar fără să îşi arate faţa.

Ce diagnostic a primit după bătaie

După ce Daniela Crudu a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza violenţelor pe care le-a îndurat, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă şi o fractură de piramidă nazală.

Chiar dacă a fost la un pas de un diagnostic mai grav, Cruduţa a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că se simte bine şi mai mult de atât, că nu vrea să depună plângere contra iubitului violent.

''Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest